Wie we zijn en wat we doen

We zijn een hardwerkend en ervaren team van gedreven mensen die een van uw verhuizing een stressloze ervaring willen maken. We geloven dat we niet slechts dozen en meubilair verhuizen. Wij verhuizen herinneringen. We helpen al sinds 2018 mensen aan een nieuw begin!

Wij weten dat verhuizen stressvol kan zijn. We verminderen die stress door in elke stap van het proces rekening te houden met uw behoeften. Zo zorgen we voor een fantastische verhuisbeleving.

Hoe we werken

Nadat we uw verzoek ontvangen, komen we langs voor een inventarisatie. Vervolgens maken we voor u een offerte op maat met alle mogelijkheden en de beste oplossing voor uw situate. Als u de offerte accepteert krijgt u een vaste planner. Zo zorgen we voor korte lijnen.

In de aanloop naar uw verhuizing kunnen we ondersteunen door het bezorgen van verhuisdozen en -materialen. Ook kunnen we langs komen om voor u in te pakken wanneer het u uit komt. Op de verhuisdag... kunt u rustig achteroverleunen terwijl wij het harde werk doen!

U kiest zelf of u gebruik wilt maken van onze verhuisdozenservice, inpakservice, verhuislift etc. Als u wilt kunnen wij ook voor u zaken als meubels, lampen en apparatuur monteren en demonteren. De keuze is aan u!

Verhuist u van of naar het buitenland? Ook daar helpen wij u graag mee!

Neem contact op

Ontvang een offerte

Inpakdag

Verhuisdag

Vraag een offerte aan

of bel ons op +31 (0) 85 060 83 83